Hoppa till innehållet

Bemästra konsten att fakturera i ett sömlöst flöde.

Ord från Ilkka, VD på Ropo


Föreställ dig en bilförare som kör med förbundna ögon. Oavsett om bilen dundrar fram på en motorväg eller sakta rullar längst en allé – skulle du bekymmersfritt ta plats i passagerarsätet? Eller skulle du snarare hoppats på att aldrig behöva möta bilen? 

Även med världens bästa förare bakom ratten, skulle du förmodligen föredra att åka i en bil med fri sikt. Du vill att föraren ser framåt, oavsett hur duktig föraren må vara eller om det är någon du litar på. 

Föreställ dig nu att du fattar ett viktigt beslut: att köpa ett hus eller förvärva ett företag. Eller bara ett mindre beslut som vad du ska beställa på en restaurang. Skulle du köpa ett hus utan att noggrant granska alla relevanta dokument? Investera i ett företag utan en grundlig bakgrundskontroll och ekonomisk granskning? Beställa middag utan att titta på menyn? 

Eller skulle du hellre ha full insyn i saken och basera ditt beslut på fakta och data? Använda analyser som är skräddarsydda efter dina behov och kompletterad med jämförelsedata. 

Om du är som de flesta ledande befattningshavare inom företag, backar du alltid dina beslut med solida data. Och om du är en typisk ekonomichef analyserar du data noggrant för att förbättra insynen och vägleda företaget med precision. 

På Ropo fokuserar vi på detta viktiga behov: Att tillhandahålla avgörande information och effektivisera processer för att underlätta datainsamling och automatisera arbetsflöden. När företag växer eller står inför viktiga beslut, krävs tillförlitlig data för att navigera dem mot framgång.  

Kassaflödet är en avgörande parameter för alla företag, och ofta den främsta källan till flödet är fakturering. Genom att analysera fakturering och betalningar kan vi spåra kassaflödet och få en tydlig bild av företagets ekonomiska situation. 

Ropos strategi är enkel: vi moderniserar system för att effektivisera alla interna och externa processer relaterade till fakturering.

Vår plattformsstrategi omvandlar fakturaflödet och eliminerar onödiga komplexiteter för att hjälpa företag att förändra och förnya fakturaflödet.  

Genom att ge våra kunder kontroll och fullständig insyn i fakturans livscykel, samt skapa sömlösa dataflöden, säkerställer vi att de inte kör med förbundna ögon. Istället är de utrustade med data, insikter och relevanta nyckeltal för att kunna förbättra både kassaflödet och sina kunders upplevelser. 

Tänk dig ett företag som förbättrar sin kassaflödesprognos och bevakning av KPI:er. Detta ger dem möjlighet att snabbt agera, optimera sin affärsverksamhet och effektivt använda kunddata från säljreskontra, fakturering och betalningar. Jämför detta med en motpart som saknar denna kunskap och data. Vilket företag skulle du investera i? Vilket företag skulle du föredra att arbeta för? 

Ropo har nyligen genomgått en varumärkesuppdatering som, bland annat, innebär en betydande plattformslansering. Vi har introducerat Ropo OneView – ett nytt BI-verktyg, tillsammans med ett uppdaterat kommersiellt erbjudande. 

Upptäck vår plattform och utforska Ropos tjänster för att förändra och förnya fakturaflödet. Vi finns här för att hjälpa dig att bemästra konsten att fakturera.

Ilkka Sammelvuo
VD på Ropo
LinkedIn 


Utforska möjligheterna tillsammans med oss på Ropo.