Hoppa till innehållet

Om oss


Att fakturera ska vara enkelt, tycker vi.

I Norden skickas årligen över två miljarder fakturor. I Europa stiger siffran till 40 miljarder. Distributionsprocessen för dessa är ofta splittrad och många fakturor är inte digitaliserade, vilket leder till ineffektivitet och bristande kontroll. 

Ropo hjälper företag att samla och automatisera hanteringen av fakturor. Hela vägen från distribution och reskontrahantering — till påminnelser och inkasso.

Vårt mål är att förbättra flöden, skapa en fullständig överblick över er fakturering och en positiv användarupplevelse, samt optimera betalningsflödet.

Vi är marknadsledande i Norden med kontor i Finland, Norge och Sverige. Huvudkontoret är beläget i Kuopio, Finland.

Kunder
10k+
Anställda
400+
Omsättning (€)
100M+
Antal hanterade dokument per år
180M+
Ropo One™ användare som förblir kunder
99%
Ropo One™ användare per år
800k+

Det här gör oss unika.

ETABLERADE

Marknadsledare & branschexperter

Ropo är marknadsledande i Norden med över 10 000 kunder. Vi har djup expertis inom fakturahantering och kapacitet att hantera stora fakturavolymer.

FLEXIBILITET

Enkelt, sömlöst & skalbart

Vår plattform är en helintegrerad lösning som är både skalbar och användarvänlig. Våra kunder får tillgång till den senaste tekniken, informationssäkerhet och efterlevnad – vilket skapar flexibilitet och minskade IT-kostnader.

EXPERTIS

Automatation & personlig service

Vi effektiviserar och automatiserar processer, minimerar manuell handpåläggning och maximerar produktivitet. Självklart i kombination med personlig service när du behöver det.

KONTROLL

Affärsviktiga förbättringsmöjligheter

Fullständig inblick och smarta dataflöden ger en tydlig överblick av affärsviktiga förbättringar. Exempelvis sänkt DSO (Days Sales Outstanding), minskad kundförlust och ökad kundnöjdhet. Genom prognoser och historisk data hjälper vi er att optimera kassaflödet.

En mer dynamisk ekonomi.

Vi vill övervinna komplexiteten och de finansiella trösklar som hindrar företag från att nå sin fulla potential. Vår prioritet är att förenkla den kärna som varje verksamhet består av – alla processer kopplat till fakturering.

Genom en helintegrerad plattform förenklar vi både för företag att automatisera och hantera processer, och för slutkunder att hantera betalningar. För våra kunder innebär detta ökad kundnöjdhet och minskat kundbortfall.

Vårt hållbarhets-
arbete