Hoppa till innehållet

Client Advisor

Vill du arbeta på ett bolag som har ett tätt samarbete med de största fastighetsbolagen på marknaden? Vill du arbeta med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på indrivning inom främst kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt? Vill du arbeta i en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag? Då är detta rollen för dig!

 

Om tjänsten

I tjänsten som Client Advisor på Ropo ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för våra kunders räkning. Kunderna består till största del av aktörer på fastighetsmarknaden varför de ärenden du kommer att arbeta med huvudsakligen avser kommersiella lokaler. Din roll innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt administrativt arbete. I rollen ingår även att agera biträde vid förhandlingar i domstol samt att förhandla med konkursförvaltare, företagsrekonstruktörer och andra motparter. Du kommer att ha eget ansvar för dina kunder och inom ramen för det arbetet arbeta proaktivt med affärsmässig rådgivning inom främst hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten är ett vikariat på minst ett år med möjlighet till förlängning alternativt fast anställning med placering på vårt kontor i Göteborg.

 

Om Ropo

För Ropo är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja från distribution och reskontrahantering till påminnelser, inkasso och juridik. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Vi erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

 

Vi tror att du som söker

  • Är utåtriktad, flexibel och driven.
  • Har förmågan att fatta snabba välgrundade beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
  • Har en känsla för service med kunden i fokus, kvalitét och gillar att ta eget ansvar.
  • Kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans vi når framgång.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang! Vi söker dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden. I denna roll arbetar du nära både dina klienter och slutkund vilket kräver att du är serviceinriktad, har god förmåga att bygga relationer och att du är trygg i att kommunicera med personer i olika roller och med varierande bakgrund.

Juristexamen är meriterande alternativt om du har erfarenhet från fastighetsinkasso.

 

Vad erbjuder vi

Du erhåller ett riktigt bra förmånspaket med aktiv satsning på hälsa, friskvård och välmående, samt chans att vara en del av ett spännande och snabbt växande företag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö med ett flexibelt arbetssätt mitt i centrala Göteborg.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Team leader Malin Lindau på tel: +46 10 204 57 14 eller skicka e-post till malin.lindau@ropocapital.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!