Hoppa till innehållet

Juristudent till Processavdelning

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

Ropo Legal söker juriststudent till processavdelning.

 

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution, reskontrahantering till påminnelser, inkasso och juridik. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Nu söker vi en driven och engagerad kollega som vill arbeta extra med oss i vårt Legal Team i Göteborg.

 

OM TJÄNSTEN

På Ropo Legal bistår vi våra kunder med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning.

Vi fokuserar på tvistemålsprocesser inom främst hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt. Tempot är högt och vi driver ett stort antal processer samtidigt som vi agerar proaktivt och biträder våra kunder med förebyggande juridik, tvistemål, avtalsgranskning, medling etc.

I denna tjänst assisterar du våra processjurister med allehanda uppgifter i det dagliga arbetet. Arbetet innebär såväl administrativa som juridiska uppgifter samtidigt som du kommer att ha kontakt med vår organisation, våra kunder samt domstol och övrig myndighet.

Rollen ställer höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo med hög kvalité.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under kontorstid. Du har möjlighet att bestämma ditt eget veckoschema för att kunna kombinera arbete och studier på det sätt som passar dig.

Vi ser även att du arbetar heltid en period under sommaren.

 

Vi tror att du som söker

  • Studerar juridik (Med fördel termin 5 eller senare)
  • Har en god analytisk förmåga samtidigt som du utrycker dig väl i tal och skrift
  • Är social, har ett stort engagemang och en hög energinivå
  • Har lätt för att lära, är positiv, lösningsorienterad och professionell i ditt arbete
  • Ser vad som behöver göras, är flexibel, och prestigelös
  • Är en noggrann person som inte låter något falla mellan stolarna
  • Värdesätter gott samarbete

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution, reskontrahantering till påminnelser, inkasso och juridik. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vårt erbjudande till dig

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö centralt på Kungsgatan i Göteborg.

 

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@ropocapital.se

Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Mitar Marjanovic på telefonnummer: +46 10 174 01 71 eller e-post: mitar.marjanovic@ropocapital.se.

Vi ser fram emot din ansökan!