Hoppa till innehållet

Ropo Capital utser Jessica Orrmyr till landschef för Sverige

Från och med den 1 november 2023 har Jessica Orrmyr utsetts till ny landschef för Ropo Capital Sweden och som medlem i Ropo Capital Group Management Team.

Med sin omfattande erfarenhet av Ropo Capitals tjänster inom fakturans livscykel och sitt engagemang för ledarskap är Jessica Orrmyr ett naturligt val att leda Ropo Capitals tillväxtarbete i Sverige och driva fortsatt framgång för företaget.

Jessica Orrmyr anslöt sig till Ropo Capital 2019 genom förvärvet av Colligent Inkasso. Sedan dess har hon haft positionen som Head of Legal and Compliance och har fungerat som biträdande MD för Ropo Capital Sweden.

”Jag är glad att kunna meddela utnämningen av Jessica som vår nya landschef och jag ser fram emot att arbeta med henne i denna nya position”, säger Ilkka Sammelvuo, CEO, Ropo Capital Group. ”Jessica är en meriterad ledare som har en stark förståelse för våra livscykeltjänster och den svenska marknaden tillsammans med vår viktigaste målgrupp av finansiella beslutsfattare.”

Jessica Orrmyr kommer att leda organisationen med ett tydligt mål att accelerera Ropo Capitals tillväxt i Sverige och främja en företagskultur som prioriterar kvalitet i alla aspekter av vår dagliga verksamhet, från kund- och slutkundsservice till operations, kommunikation och HR samt mer därtill.

”Jag är stolt och entusiastisk över att leda Ropos tillväxtresa och fortsätta vårt uppdrag som ledande aktör inom livscykeltjänster i Sverige”, säger Jessica Orrmyr, ny landschef. ”Tillsammans kommer vi fokusera på att bygga en stark grund för kvalitet, stärka samarbetet inom Ropo och vår organisation, samt ytterligare tydliggöra våra prioriteringar, vår riktning och vårt mål.”

Ropo Capital Groups ledningsteam omorganiseras också. Från och med den 1 november 2023 kommer det att omfatta Group CEO Ilkka Sammelvuo, Group CCO Sami Levy, Group CFO Toni Rönkkö och landscheferna; Jessica Orrmyr för Sverige, Peter Hiltunen för Finland och Tove Giske för Norge.