Hoppa till innehållet

Collection Advisor

* TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

 

För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

 

Om du gillar att jobba i en miljö där arbetsglädje, uppriktighet, lärande och mod är viktiga delar har du kanske just hittat ditt drömjobb!

 

Om tjänsten

I tjänsten som rådgivare ansvarar du för att säkerställa den mest effektiva inkasseringen för våra kunders räkning och arbetar för en god och förtroendefull relation. Din roll innefattar bland annat kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med myndigheter samt administrativt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en proaktiv lagspelare som drivs av gemensamma mål och har förmågan att se helheten och ser förbättringsarbete som en naturlig del av vardagen.

Tjänsten avser en heltid, med placering på vårt kontor i Göteborg.

 

Vi tror att du som söker

  • Är utåtriktad, flexibel och driven.
  • Har förmågan att fatta snabba välgrundade beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
  • Har en känsla för service med kunden i fokus, kvalitét och gillar att ta eget ansvar.
  • Kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Det är tillsammans vi når framgång.

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang! Enkelt sagt söker vi dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden.

Universitetsstudier inom ekonomi eller juridik är meriterande alternativt om du har erfarenhet inom fastighets-, energi- eller telekom inkasso.

 

Om Ropo Capital

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

 

Vad erbjuder vi

Du erhåller ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, friskvård och välmående, samt chans att vara en del av ett spännande och snabbt växande företag.

Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö med ett flexibelt arbetssätt mitt i centrala Göteborg.

 

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till hr@ropocapital.se.

Urval och intervjuer sker löpande, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta

Head of Life Cycle Services, Karl Nilsson på telefon 073-712 04 22

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!