Hoppa till innehållet

Välkommen Anders Dahlin, ny Team Manager

Vi har glädjen att välkomna Anders Dahlin till Ropo Capital, som ny Team Manager för vårt Contact Center blir han ytterst ansvarig för den dagliga verksamheten, Anders kommer senast från en tjänst som Credit Manager på Schenker och beskriver sig som orädd, tydlig och resultatfokuserad.

– Jag har följt Ropos utveckling på nära håll. Det är ett spännande bolag som hela tiden växer och utvecklas, hela Ropo drivs av entreprenörskap. Det känns spännande att gå från en global jätte till ett ungt och modernt bolag, säger Anders.

– Jag ser fram emot en utvecklande roll där jag är med i den dagliga produktionen och säkerställer att vi håller en hög kvalitet genom ständig utbildning av våra duktiga medarbetare.

Anders är orädd men medger att han är ödmjuk inför sin nya roll. Till att börja med blir det fokus på att lära känna bolaget, alla nya kollegor och sätta sig in i affären. På sikt ser vi också en växande verksamhet vilket känns både spännande och roligt.

– Tillväxten är alltid i fokus. Målet är att ha en effektiv, smart och kundvänlig process för att Ropo ska fortsätta växa på den nordiska marknaden.

 


Ropo Capital har kombinerat informationslogistik med kredithantering och på så sätt skapat en ny norm på marknaden. Vårt erbjudande täcker hela fakturans livscykel – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.