Hoppa till innehållet

Posti Messaging Scandinavia byter varumärke till Ropo Capital

Från och med  maj 2021 kommer Posti Messaging Scandinavia gå under varumärket Ropo Capital i Sverige och Norge. I framtiden kommer Ropo Capital Group att verka under detta varumärke i hela Norden

Ropo Capital förvärvade Posti Messaging AB och Posti Messaging AS (som tillsammans kallas för Posti Messaging Scandinavia) i oktober 2020. Därmed tog Ropo Capital steget in på den norska marknaden och stärkte ytterligare sitt erbjudande i Sverige. Nu tar företaget nästa steg genom att kombinera tjänsteutbudet och varumärket Posti Messaging med Ropo Capital.

Genom att slås samman under ett och samma varumärke stöder det snabbt växande Ropo Capital sin marknadsstrategi för marknadsbearbetning och integrerar Posti Messagings lösningar för distribution av fakturor och meddelanden i alla kanaler som marknaden efterfrågar. Med denna ändring erbjuder Ropo Capital en tjänst för hela fakturans livscykel – från leverans och företagsmeddelanden genom flera kanaler till hantering av fordringar – på en och samma plattform, som kallas Ropo 24.

”Vi tillför något nytt till branschen med vår unika modell med en enda tjänsteleverantör och effektiviserar hela faktureringsprocessen från fakturaleverans till betalningsövervakning och inkasso.” förklarade Rickard Westlund, VD för Ropo Capital. ”Genom att kombinera Posti Messagings tjänster och varumärke med Ropo Capital, bygger vi upp en stark marknadsposition och strävar efter att bli marknadsledande inom hantering av fakturans livscykel i Norden.”

På grund av omprofileringen ändras det tidigare företagsnamnet Posti Messaging till Ropo Capital Messaging AB och Ropo Capital Messaging AS. Kontakt och faktureringsuppgifter finns på Ropo Capital-webbplatserna ropocapital.no och ropocapital.se.

For mer information, kontakta:

Jenni Jantunen, Chief Brand & Communications Officer,
+358 44 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och täcker hela värdekedjan för fakturans livscykel, från fakturaleverans till betalningsövervakning och kundhantering. Vi konkurrerar på de nordiska marknaderna som en teknisk pionjär – vår affärsmodell bygger på fördelarna med digitalisering och avancerad automatisering. Ropo Capital har sitt huvudkontor i Kuopio, Finland och cirka 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder bland såväl små och medelstora företag som stora företag. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att bli den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel till 2023.